Kumköy Ferhan Bedii Feyzioğlu İlkokulu
KUMKÖY (KİLYOS) MAH. DEMİRCİKÖY CAD. FERHAN BEDII FEYZIOĞLU ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 195 SARIYER / İSTANBUL
2122011241
2122011360

VİZYON

Çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkili şekilde kullanımını sağlayıp, toplumsal değerleri içselleştirerek ,Türkiye’de önde giden okullarla yarışacak düzeye erişmiş, öğrencilerinin yetenek ve kapasitelerini keşfettiği , eğitim-öğretim alanında gündem oluşturacak seçkin bir kurum olmak.

MİSYON

Milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda mevzuatları uygulayarak,bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi etkin kullanabilen, milli birlik ve bütünlük içinde, çağdaş uygarlığın yapıcı ve yaratıcı seçkin bir ortağı olan, düşünen, sorgulayan, keşfeden , milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, yaşayan, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan bireyler yetiştirmek.

Toplantı Salonu :1

Normal